Sergen Yalçın Neden Masadan Kalktı? İşte Yaşananlar

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın imza atarken imza öncesi son 24 saat yaşananlar gerelim filmi gibiydi.

Beşiktaş'ta yaşanan Sergen Yalçın - Ahmet Nur Çebi - Emre Kocadağ zirvesinin ardından imzalar atıldı. Peki görüşmelerde neler yaşandı? Sergen Yalçın neden masadan kalktı? İşte Beşiktaş'ta nefes kesen imzanın öncesinde yaşanlar...

Beşiktaş'ta yaşanan Sergen Yalçın - Ahmet Nur Çebi - Emre Kocadağ zirvesinin ardından imzalar atıldı. Peki görüşmelerde neler yaşandı, Sergen Yalçın neden masadan kalktı? İşte Beşiktaş'ta nefes kesen günün tüm detayları ve son dakika haberlerinin tüm detayları...

Beşiktaş'ta 1 ayı aşan pazarlıklar dün mutlu sonla bitti ve teknik direktör Sergen Yalçın'la anlaşma sağlandı. Yalçın'a ilk etapta 1 yıllık mukavele karşılığı 10 milyon TL önerilirken son olarak rakam 25 milyon TL'ye çıktı.

Teknik heyeti de kapsayacak şekilde bonuslarla artı 19 milyon TL anlaşmaya dahil edildi. 30 milyon TL isteyen deneyimli hoca, kendisine yakın yöneticilerin devreye girmesiyle 25 milyon TL'yi kabul etti. Ancak Yalçın, olayın duygusal boyutunu aşmakta zorluk yaşadı.

VODAFONE PARK'TA BAŞLADI
48 yaşındaki çalıştırıcının, yönetim kurulundan bazı isimlerin kendisine karşı olduğunu düşündüğü, ayrıca pazarlık sürecinde bazı yerli teknik adamlarla görüşüldüğüne dair duyumlar aldığı öğrenildi.

Bunun üzerine de çok yıprandığını söyleyip masadan kalktı. Bu gelişmelerin üzerine Beşiktaş yönetimi Vodafone Park'ta olağanüstü toplandı. Ardından Başkan Ahmet Nur Çebi, Asbaşkan Emre Kocadağ ve Sergen Yalçın bir araya geldi.

YETKİ PROBLEMİ DE ÇÖZÜLDÜ
Kocadağ'ın evinde gerçekleşen buluşmada Sergen Yalçın'ın kırgınlıkları giderildi ve karşılıklı güven tazelendi. Taraflar 1 yıllık mukavelede anlaşırken, transfer konusunda yaşanan görüş ayrılığı da giderildi.

Yalçın'ın "Kadroya katılacak futbolcularla görüşmeleri siz yapın ama benim görüşüme de başvurulsun. Birlikte hareket edelim" dediği, ayrıca transfer sürecinde kendi scout ekibinin yer almasını istediği belirtildi.

Son toplantıda taraflar ortak noktada buluşmayı başardı. Anlaşmanın gerçekleştiğini duyan taraftarlar, Başkan Çebi'yi toplantı çıkışında alkışlarla karşıladı.

RAKAMLARLA SERGEN YALÇIN

- Beşiktaş'ta görev süresi boyunca 45 farklı futbolcuya forma şansı verdi.
- Siyah-beyazlılar Yalçın döneminde 1.2 milyon Euro transfer harcaması yaptı (Bonservis ve kiralama bedeli).

- Teknik direktörlük kariyeri boyunca G.Saray ve F.Bahçe'ye karşı 22 maça çıkıp 7 galibiyet ve 6 beraberlik aldı. 9 kez de mağlup oldu.
- Hocalık döneminde kazandığı iki kupayı da Beşiktaş yönetiminde geçen sezon aldı.
- Kartal'ın başında 62 maçta 40 galibiyet, 10 beraberlik ve 12 yenilgi elde etti.

Sabah 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI