Sergen Yalçın Nerede?

Beşiktaş teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın, Siyah-Beyazlı takımın yeni sezon forma tanıtım lansmanına katılmaması dikkat çekti.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın, Siyah-Beyazlı takımın yeni sezon forma tanıtım lansmanına  katılmaması dikkat çekti. 

Sergen Yalçın neden yoktu? 

Geceye Beşiktaş yönetimiinden birçok yönetici katılırken, futbolculardan Necip ve Atiba'nın yanısıra yeni tranfserler Salih Uçan, Mehmet Topal da iştirak etti. 

Beşiktaşlı taraftarlar Sergen Yalçın’ın neden forma törenine katılmadığını merak ettiler. Forma tanıtımına Sergen Yalçın imzalar atılmadığı için mi katılmadığı konuşuldu. Başkan Çebi'nin bir kongre üyesinin 'Sergen Yalçın nerede?' sorusuna, 'Hocamıza haber yolladım ama katılmadı. Herhalde daha önemli bir işi vardı' diye yanıt verdiği belirtildi. 

Sergen Yalçın henüz resmi sözleşmeye imza atmadı! 

Beşiktaş'ta Yönetim Kurulu, üç hafta önce prensip anlaşmasına vardığı Sergen Yalçın'la resmi sözleşme imzalamaması dikkat çekiyor. Geçtiğimiz Pazartesi gününden bu yana Siyah-Beyazlı takımın başında antrenmanlara çıkan Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın yakın çevresine, ''Herkes bana transferleri soruyor. Ben hala kendimin kulüpte kalıp kalmadığımı bilmiyorum. Başkanla el sıkıştık ama henüz önüme resmi sözleşme gelmedi. Sıkıntı olacağını tahmin etmiyorum ama ben şu an resmi olarak Beşiktaş'ın teknik direktörü değilim'' ifadesini kullanması dikkat çekiyor. 

Beşiktaşlı bazı kongre üyeleri Başkan Çebi'nin Sergen Yalçın'la varılan anlaşma ücretinde indirim istediğini belirterek, sözleşme gereği ödenecek 10 Milyon TL.'nin bulunması için çalışmalar yaptığını  iddia ediyor. 

Kartalhaber.com

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI