Sergen Yalçın: O da mı Yok?

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Yeni Malatyaspor'u deplasmanda 1-0 yendikleri karşılaşma sonrası değerlendirmede bulundu.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Yeni Malatyaspor'u deplasmanda 1-0 yendikleri karşılaşma sonrası ilginç bir tepkide bulundu. 

Yalçın, karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşu muhabirin , ''Hocam haftaya oynanacak Fenerbahçe derbisinde N'Koudou sarı kart cezası oynamayacak?" sorusuna, ""O tda mı yok?' yanıtını verdi. 

Sergen Yalçın, "Oyuncularımı diri tutmak istiyoruz. Onlara Temmuz'da maç yaptırıyoruz. Bu yüzden antrenman programını hafiflettik. Ancak sakat ve cezalı oyuncularımızın çokluğu bizi kadro yönünden sıkıntı yaşıyoruz" dedib 

Takım olarak en iyisini yapmaya çalıştıklarını vurgulayan Sergen Yalçın, Malatyaspor maçı değerlendirmeyi yaptı; "Empati yapıp oyunculara bakmak lazım. Temmuz ayında maç yapıyorlar. Ligin aşağısında ve yukarısında farklı mücadeleler vardı. Zor bir maçtı. Oyuncularımı tebrik ediyorum. 6  olmayan oyuncumuz vardı. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Kalan 2 maçı da kazanmak istiyoruz. Bundan sonra oyunun fazla bir önemi yok, maçı nasıl kazanıyorsak öyle kazanacağız. Maçları kazanmaya bakacağız. Maçta, ikinci yarı penaltıdan sonra kolay bir maç oldu. Rakibimiz şuursuzca baskı yaptı, yan top dışında pozisyon bulamadılar. Bu ligde kolay bir maç yok. Bugün herkes zorlanıyor. Trabzonspor ve Başakşehir'i de bugün gördük. Biz oyuncularımız diri tutmaya çalışıyoruz. Seyir zevki veren bir maç olmadı ama önemli olan kazanmak."

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI