Sergen Yalçın O Transferi İstiyor

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi ...

Beşiktaş'ta son dakika transfer gelişmesi yaşanıyor... Şampiyonluk yarışında yoluna dolu dizgin devam eden Kara Kartal'da bir yanda gelecek sezonun transferleri çalışmalar sürüyor. İşte teknik direktör Sergen Yalçın'ın 'mutlaka alınmalı' dediği Süper Lig yıldızı...

Beşiktaş'ta transferde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Siyah Beyazlıların teknik direktörü Sergen Yalçın, Ankaragücü karşılaşması öncesi futbolculara kritik uyarılarda bulunurken, Vincent Aboubakar'ın oynayıp oynamayacağı camiada merak konusu olmaya devam ediyor.

TRANSFER İÇİN KOLLARI SIVADI 

Maç eksiğine rağmen Fenerbahçe'nin 4 puan önünde yarışta zirvede bulunan Beşiktaş, bir yandan da transfer çalışmaları için kolları sıvadı.

CYLE LARIN SATILACAK 

Gelecek sezon öncesinde Cyle Larin'i yüklü bir bonservis bedeliyle satmanın hesaplarını yapan Beşiktaş Yönetimi, sezonu kapatan Cenk Tosun'un yıl sonu takımdan ayrılmasıyla birlikte takımda doğacak olan forvet ihtiyacının farkında ve bununla ilgili aksiyon almaya hazırlanıyor.

NABIZ YOKLAMAYA BAŞLADI 

Süper Lig'de son haftalarda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Senegalli yıldız için Sergen Yalçın'ın raporları doğrultusunda harekete geçen Çebi ve yönetimi, Yalçın'ın 'mutlaka alınmalı' dediği forvet için nabız yoklamaya başladı.

ARAYIŞ HIZLANDI 

Beşiktaş'ta Cenk Tosun'un uzun süreli sakatlığının ardından siyah-beyazlılarda forvet arayışı yeniden hız kazandı.

YÖNETİM HAREKETE GEÇTİ 

Gelen ilk bilgiler Cenk'in en iyi ihtimalle gelecek sezonun devre arasında sahalara dönebileceğini işaret ettiği için siyah-beyazlılar en doğru hamleyi yapmak için harekete geçti.

MAME DIOUF BOMBASI 

Teknik direktör Sergen Yalçın'ın aklı ise Hatayspor'un golcüsü Mame Diouf'ta... Herkesin aksine Hatayspor'un başarısını Boupendza'ya değil Diouf'a bağlayan Sergen Yalçın, "Tecrübeli ve güçlü. Hem gol atıyor, hem takımı önde tutuyor. Tam ihtiyacımız olan oyuncu. Yedek kalmayı sorun etmeyecek olgunlukta" diyerek yönetime mesajı verdi.

SEZON SONU BİTİYOR 

Diouf'un Hatayspor'la kontratı sezon sonu bitiyor. Ancak opsiyon hakkı olduğu için siyah-beyazlı yönetim, Hatayspor'la bir görüşme yapacak.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI