Sergen Yalçın Ona Güveniyor

Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın formayı vermeyi planladığı 19 yaşındaki öğrencisi Rıdvan Yılmaz'la antrenmanlarda özel olarak ilgileniyor.

Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın formayı vermeyi planladığı 19 yaşındaki öğrencisi Rıdvan Yılmaz'la antrenmanlarda özel olarak ilgileniyor.

Türkiye Gazetesi'nden Murad Tamer'in haberine göre; kalan sekiz maçta genç oyunculara daha çok şans vermeyi planlayan Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın bu aralar en çok ilgilendiği isimlerin arasında Rıdvan Yılmaz da yer alıyor.

Takımdan ayrılması beklenen Caner Erkin'in yerine hazırlanan 19 yaşındaki oyuncudan teknik heyet oldukça umutlu. Sergen Yalçın, idmanlarda özel olarak ilgilendiği genç oyuncuya sürekli olarak ne yapması gerektiğini söylüyor.

Özellikle savunması çok kuvvetli olan genç Rıdvan'ın hücum yönünü de geliştirmesini isteyen Sergen Yalçın, bu futbolcuya ekstra mesai yaptırıyor. Abdullah Avcı'nın gönderilmesinden sonraki ilk maç olan Göztepe deplasmanında Şenol Fidan tarafından ilk 11'de başlatılan Rıdvan, karşılaşmadaki performansıyla büyük takdir toplamış ama yaşadığı sakatlık sonrası formasından uzak kalmıştı.

RIDVAN YILMAZ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Rıdvan Yılmaz Beşiktaş A Takım kadrosunda yer almaktadır. Genç yaşta profesyonel sözleşme imzalamış ve 2019 sezonunda bazı maçlarda ilk 18'e giren isim olmuştur. İlk defa A takım kadrosuna 2019 sezonunda Kayserispor maçında dahil olmuştur.

2001 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Rıdvan Yılmaz, Boğa burcudur. İstanbul doğumludur ancak aslen nereli olduğu bilgisine ulaşılamamıştır. Ailesi Sultangazi'de oturmaktadır. Beşiktaş alt yapısında yetişen genç futbolcu sol bekte görev yapmaktadır.



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI