Sergen Yalçın: Ondan Patlama Bekliyorum

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Fenerbahçe ile oyananacak derbi maçta Aboubakar'dan patlama beklediğini açıkladı.

Başakşehir zaferi sonrasında moral ve motivasyonu oldukça yüksek seviyede bulunan takımını pazar günkü derbiye özenle hazırlayan Yalçın, Fenerbahçe karşısında en önemli kozu olacak Aboubakar’ı böyle övdü. Dünkü idman öncesinde takımı etrafına toplayıp bir konuşma yapan Sergen hoca, açıklamasının finalini Kamerunlu yıldıza ayırdı. 48 yaşındaki teknik adam, “Büyük takımın yıldızları, büyük maçlarda parlar. Özellikle Aboubakar’dan derbide patlama bekliyorum” diyerek Aboubakar’ı onore etti

Süper Lig’de geçen hafta tam 6 eksikle çıktığı Başakşehir mücadelesinde özellikle ilk yarıda ortaya konan muhteşem performansın da etkisiyle rakibini 3-2’lik skorla deviren Siyah-Beyazlılar’da gözler, pazar günkü derbiye çevrildi. Fenerbahçe’yle oynanacak dev mücadele öncesinde moral ve motivasyon olarak üst seviyede olan takımının form durumunu da daha yükseğe çekip hafta sonunda da kazanmaya devam etmeyi planlayan teknik direktör Sergen Yalçın, bu konuda elinden gelenin en iyisini yapıyor. İdmandaki tempoyu artırmaya başlayan başarılı hoca, dün sabah takımla yaptığı toplantıda da önemli sözler sarf etti. 

‘Etkili oyunu, 90 dakikaya yayacağız’

Yalçın, “Derbide sadece kendi işimize bakacağız. Fenerbahçe maçında Başakşehir karşısında ortaya koyduğumuz futbolun daha fazlasını sahaya yansıtmamız şart. Özellikle oyunun ilk bölümündeki baskılı görüntümüzü hafta sonunda 90 dakikaya yaymamız çok önemli. Bunun için bireysel olarak yeteneklerin de ön plana çıkması gerekiyor. Hâlâ eksiklerimiz var. Ancak görev alacak her isim, elinden geleni yaparsa Kadıköy’den istediğimiz sonuçla döneriz” sözlerini sarfetti. 

Aboubakar'dan gol sözü...

Sözlerinin sonunda takımın Kamerunlu golcüsü Vincent Aboubakar için özel bir yer ayıran Sergen Yalçın, “Büyük takımın yıldızları, büyük maçlarda parlar. Derbide özellikle Aboubakar’dan patlama bekliyorum” diyerek takım arkadaşları önünde oyuncusunu motive etti. Milli arada Afrika Uluslar Kupası elemelerinde Kamerun formasıyla Mozambik’e karşı 2 maçta görev alıp 3 gol kaydeden ve sonrasında Başakşehir’i de boş geçmeyen Aboubakar'ın Sergen Yalçın'a teşekkür edip derbi için gol sözü verdiği kaydedildi.

Orhan Yıldırım - Fanatik 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI