Sergen Yalçın Onu İstiyor

Beşiktaş Teknik Direktörü Eric Boakye'yi tranfser etmek istiyor.

Beşiktaş, Olimpija takımında forma giyen genç sağ bek Eric Boakye'yi transfer listesine aldı. Futbol Arena'nın haberine göre, Beşiktaş, Slovenya'nın Olimpija takımında forma giyen 20 yaşındaki sağ bek Boakye ile ilgileniyor. Bu sezon Olimpija takımının vazgeçilmez isimlerinden biri olan genç Ganalı, siyah beyazlıların listesinde. 

Gana medyası, Beşiktaş'ın Boakye ile ilgilendiğini yazarken, 20 yaşındaki genç sağ bekin bu sezon Yeni Malatyaspor - Olimpija UEFA Avrupa Ligi maçında Sergen Yalçın'ın dikkatini çektiği öğrenildi. Sezon başında Yeni Malatyaspor'u çalıştıran Sergen Yalçın'ın, Ganalı genç sağ bekte potansiyel gördüğü öğrenildi. 

Eric Boakye kimdir, kaç yaşında, kariyeri?  

Eric Boakye 20 yaşında ve Slovenya'nın Olimpija takımında forma giyiyor. Eric Boakye bu sezon Olimpija'da tüm kulvarlarda 22 maçta 2 gol attı ve 4 asist yaptı. Eric Boakye'nin kulübüyle 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI