Sergen Yalçın Operasyon İçin Düğmeye Basıyor

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın sezon sonunda radikal kararlar alacak.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın Ankaragücü beraberliği sonrası performanslarını beklentilerin çok altında olduğu için eleştirdiği futbolcuları N’Koudou, Mensah, Gökhan Töre ve Dorukhan Toköz olduğu belirtildi. 

Teknik Direktör Sergen Yalçın, 2-2 biten Ankaragücü maçından sonra, “Bazı futbolcuların performansları kapasitelerinin çok altında” diyerek tepki gösterdi. N’Koudou, Mensah, Gökhan Töre ve Dorukhan Toköz olduğu ortaya çıktı. Genç teknik adamın, karşılaşmanın ardından  N’Koudou’ya laubaliliği yüzünden, Mensah’a oyuna ağırlığını koyamaması nedeniyle, Töre’ye savruk oyununa devam etttiği için, Dorukhan’a ise oyunu tutması için sahaya girdiğini ama becerememesi nedeniyle fırça attı. Sergen’in hışmına uğrayan Mensah’ın bonservisi alınmayacak. Doukhan ise zaten takımda olmayacak. Töre’ye şu an için yeni sözleşme verilmesi düşünülmüyor. N’Koudou’nun ise satılmasına çalışılacak.  

ADEM LJAJIC İÇİN BİR KEZ DAHA SATILSIN RAPORU

Sergen Yalçın’ın bir başka üzerini çizdiği oyuncu da Adem Ljajic… dün akşam Oğuzhan Özyakup sakatlanmasına rağmen Beşiktaş’ın başarılı teknik direktörü Sırp oyuncunun yerine Mensah’ı sahaya sürdü. Maç sonunda bu durumu; “Ljajic’i de kullanabilirdik. Daha önce ona da şans verdik ama beklediğimiz performansın altında kaldı” dedi.

Sergen Yalçın’ın ligin geri kalan bölümünde çok zor durumda kalmazsa Ljajic’e bir daha şans vermeyi düşünmediği öğrenildi.

Sezon başında da Başkan Ahmet Nur Çebi’den 10 numara isteyen Yalçın’ın bu yaz Ljajic’in kesin satılması ve yerine başka bir oyun aklı istediği gelen bilgiler arasında.

Fotospor 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI