Sergen Yalçın: Sonuna Kadar...

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, futbolcularla Şampiyonlar Ligi analizi yaparak oyuncularına mesajlar verdi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, futbolcularla Şampiyonlar Ligi analizi yaparak oyuncularına mesajlar verdi. 

Şampiyonlar Ligi'nde yarınki Sporting karşısında kritik bir mücadeleye çıkacak olan Kara Kartal'ın Avrupa umutlarını devam ettirebilmesi için mutlaka kazanması gerekiyor.

Siyah beyazlı takımın teknik direktörü Sergen Yalçın, ekibi ile gerçekleştirdiği Şampiyonlar Ligi karşılaşmaları analizlerinin ardından futbolcularıyla dün Sporting Lizbon maçının değerlendirmesini yaptı.

YETER Ki SiZDEN iSTEDiKLERİMİ YAPIN

Portekiz ekibinin kolektif oynadığına dikkat çeken Yalçın “Grubumuzda çok iddialı ekipler var ama Şampiyonlar Ligi’nde şansımızı sonuna kadar zorlayacağız.

Beşiktaş forması altında istediğim ve beklediğim performansı sergilerseniz Avrupa’da yolumuza devam edebiliriz.

SİZLERE İNANIYORUM

Başakşehir maçında forma şansı verdiğim oyuncularım toparlanmalı ve takıma katkılarını arttırmalı. Bir şey söylemek istemiyorum.

İnandığım için forma veriyorum. Ve sezon sonuna kadar inanacağım. Siz de bu inancı boşa çıkarmayın” ifadelerini kullandı.

Öte yandan siyah beyazlılarda orta alanda yapılan tercihlerden istediği gibi verim alamayan teknik direktör Sergen Yalçın, bu konuda büyük kararsızlık yaşıyor.

Oğuzhan Özyakup son maçta etkisiz kaldı. Yine de gözler üstünde.

Ancak; Salih Uçan, Can Bozdoğan ve Necip Uysal aynı yer için görev bekliyor.

Hürriyet

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI