Sergen Yalçın Yıldız İsmi Sildi

Beşiktaş teknik Direktörü Sergen Yalçın, radikal kararlar almaya hazırlanıyor.

Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar'ın takımla çalışmalara başlaması teknik direktör Sergen Yalçın'ın yüzünü güldürdü. Teknik direktör Sergen Yalçın, ağrılarının geçmesi halinde Kamerunlu golcüyü  Sivasspor maçında oynatmayı planlıyor. Sergen Yalçın, Ankaragücü maçında kötü performans sergileyen yıldız ismi, takımda kalmasını istemediği isimlerin arasına şimdiden yazdı.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre, Beşiktaş, Aboubakar'ın yokluğunda oynadığı son 4 maçta 5 puan kaybederken, Cenk Tosun'un da sezonu kapatması tüm planları altüst etti. 2-2 biten Ankaragücü maçında bütün gollerin rakip oyunculardan gelmesi ise hücumda yaşanan sıkıntıyı bir kez daha su yüzüne çıkardı.

Bu süreçte sol kanattan forvete geçen Cyle Larin, beklentileri karşılayamazken teknik heyet, gol sorununa çözüm ararken, Aboubakar'dan gelen iyi haber büyük sevince neden oldu. Kamerunlu forvet, dün takımla çalışmalara başladı. Sergen Yalçın'ın, ağrılarının nüksetmemesi halinde Aboubakar'ı zorlu Sivasspor deplasmanında sahaya süreceği öğrenildi.

N'KOUDOU VE MENSAH YALÇIN'IN HEDEFİNDE
Ankaragücü maçında artistik bir vuruşla penaltı kaçıran Kevin N'Koudou büyük tepki toplarken, Oğuzhan'ın sakatlığı sonrası oyuna giren Bernand Mensah da kötü performansı nedeniyle ikinci devre kenara alındı. Teknik direktör Sergen Yalçın, kalmasını istemediği isimlerin arasına şimdiden Mensah'ın adını yazdı. Kalan haftalarda N'Koudou'nun da kötü performansına devam etmesi halinde kara listeye alınacağı belirtildi. Bu iki ismin dışında Rıdvan Yılmaz, Welinton ve Larin Ankaragücü maçı performansları yetersiz bulunan diğer oyuncular oldu.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI