Sergen Yalçın'a İki Yıldızın Transferi İçin Söz

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, kiralık olarak forma giyen Rachid Ghezzal ile Valentin Rosier'in takımda kalacağına dair teknik direktör Sergen Yalçın'a söz verdiği öğrenildi. 

Beşiktaş’ta Sergen Yalçın’ın sözleşmesi konusu ortak kararla sezon sonuna bırakıldı... Başkan Ahmet Nur Çebi, Sergen Yalçın’la dün Ümreniye Tesisleri'nde bir araya geldi. Yalçın'ın, Çebi’den, ''Bundan sonra herkes biraz daha bağıracak. Biraz daha ortalığı velveleye verecek. Siz de susmayın. Konuşun. Bağırın. Camiaya hakkımızın yenmeyeceğini gösterin'' ricasında bulunduğu kaydedildi. 

Fotospor'un haberine göre, Çebi,  Yalçın’a Ghezzal ve Rosier ile ilgili devam eden görüşmeler hakkında bilgi verdi. Çebi'nin görüşmede, ''Ghezzal ve Rosier'in sezon sonunda bonservisini alacağım. Ama kulübün mali durumunu biliyorsun. Olmazsa diye alternatiflerini hazırla. Onlar içinde çalışalım'' dediği öğrenildi. Sergen Yalçın alternatiflerinin her zaman hazır olduğu konusunda Başkan’a güvence verdi. 

Görüşme sırasında Sergen Yalçın, Çebi’den, ''Benim sözleşme konusunu sezon bitene kadar gündeme getirmeyin. Basına malzeme vermeyin'' ricasında bulundu. Ve bu konuda başkandan söz aldı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI