Sergen Yalçın'dan 4 Ayrı Sistem

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın 4 oyun sistemi belirledi.

Beşiktaş’ta teknik direktör Sergen Yalçın milli ara ve ardından gelen bay durumu yüzünden takımı Ümraniye tesislerinde sezon başı kampına aldı. Oyuncularına sadece taktik değil fizik kondisyonda yükledi. Yalçın özellikle küskünler Ljajic ve Vida başta olmak üzere pek çok oyuncular birebir ya da gruplar halinde görüşmeler yaptı. Herkese moral aşılayıp, artık yeni bir döneme başladıklarını aşıladı. 

Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın antrenmanlarındaki denemeleri ise dikkatlerden kaçmıyor.

4-4-2: Ljajic ve Ghezzal’ı kanatlara atıyor. 10 numarasız oyunu deniyor. İkisinin de orta saha oynama özeliklerini kullanıyor. Atiba ve Josef’la göbeği kullanıyor. Aboubakar’ın yanında Larin’e ve milli takım dönüşü Güven şans veriyor.

4-1-3-2: Atiba’yı yavaş yavaş kenara çekmek isterken Josef’i tek ön libero oynatıyor. Ljajic’ı ortada kullanıp, Ghezzal ve Hasic’i hücum kanatlara atıyor. Aboubakar’ın yanında Güven ve Larin’in yanı sıra Töre’yi de deniyor. 

4-3-3: Josef, Dorukhan ve Atiba ile dirençli bir orta saha planlıyor. Ghezzal, Töre ve Aboubakar’la işi önde bitirecek bir sistem üzerinde duruyor.

3-5-2: Sergen Yalçın’ın sürprizi. Oyunun merkezinde Josef oluyor. Dorukhan ve Atiba etrafında. Ljajic ve Ghezzal kanatlarda. Aboubakar önde. Yanındaki forvetler değişiyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI