Sergen Yalçın'dan Beşiktaş açıklaması

Adı Beşiktaş'la anılan Sergen Yalçın'dan dikkat çekici açcıklama geldi. (BJK Haber)

Fernando Santos ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta adaylardan biri olan Sergen Yalçın'dan açıklama geldi. Yalçın, katıldığı bir canlı yayında şu ifadeleri kullandı:


"Sezon bitmeden görüşmem"

51 yaşındaki teknik adam, sezonu bitirmeden herhangi bir takımla görüşme yapmak istemediğini belirterek, "Ben etik olarak, sezonu bitirmeden herhangi bir kulüple görüşme yapmayı düşünmüyorum. Benim tarzım böyle değil zaten. Antalyaspor'un teknik direktörüyüm, önümüzde daha 4 maç var. Ligin bitmesine daha bir ay var. Antalyaspor'la veya başka bir takımla görüşmedim. Sezonun bitmesini bekliyorum. Sezon bittikten sonra şartları önümüze koyacağız, ekibimle de görüşeceğim. Tek başıma hareket etmiyorum. Ekibimle de bunları paylaşmam gerekiyor. Daha bir toplantı yapmadık. Kafamızda herhangi bir plan, program yok. Bir ay sonra falan bunlar artık daha çok ön plana çıkar çünkü şu anda maçlar oynanıyor. Sosyal medyada benim ağzımdan çıkan birçok açıklama var. Lütfen bu haberlere itibar etmeyin. Benimle hiçbir ilgisi yok. Sosyal medyayı da kullanmıyorum. Kirli bilgiler dolaşıyor ortalıkta. Benim bu işlerle bir ilgim yok" dedi.


"Taraftara teşekkür etti"

Sergen Yalçın, program moderatörünün, "Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü kim olmalı?" anketinde en çok oy alan isim olması hakkında şu açıklamayı yaptı: "Gerçekten ankete katılan herkese teşekkür ederim. Çok değerli benim için. Çalıştığım zaman da söylemiştim zaten, eğer büyük takımda çalışıyorsanız, taraftar arkanızda yoksa, değilse, oralarda başarılı olma ihtimaliniz yok. Mutlaka taraftarlarla birlikte hareket etmek zorundasınız. Büyük camiaların çok büyük taraftar kitleleri var, bu kitlelere hitap ediyorlar. Siz de bu ortamın içinde olmak zorundasınız. Söyleyebileceğim tek şey bu. Gerçekten çok teşekkür ediyorum ama dediğim gibi ligin bitimine 4 hafta var. Antalyaspor'da çalışıyorum. Bu tür konuların şu anda içinde olmak çok doğru değil."





EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI