Sergen Yalçın'dan Çarpıcı Şampiyonluk Yorumu

Süper Lig'de zirve yarışında yoluna emin adımlarla devam eden Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın, şampiyonluk için planlamasını yaptı.

Süper Lig'de zirve yarışında yoluna emin adımlarla devam eden Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın, şampiyonluk için planlamasını yaptı. Mart ayında sadece Malatya deplasmanı için İstanbul dışına çıkacak olan Siyah-Beyazlılar, nisan ayına kadar puan kaybı istemiyor.

Şampiyonluğun en güçlü adaylarBeşiktaş'ın hocası Sergen Yalçın, sezon sonuna kadar olan periyottaki dönemin planını şimdiden belirledi.

İstatistiklerde Süper Lig'in en başarılı hocası olarak dikkat çeken Yalçın, mart ayını kayıpsız geçmelerini durumunda nisan ayında işi bitirebileceklerine inanıyor.

Salı günü Malatya deplasmanından sonra Mart ayı içinde Gaziantep, Başakşehir ve Fenerbahçe maçları için İstanbul dışına çıkmayacak olan Sergen Yalçın'ın gözü 4'te 4 yaparak 12 puan toplamak.

5-6 PUAN FARKLA GİREBİLİRİZ

Denizlispor mücadelesinin ardından, "Bence Nisan ayı lig için final ayı olabilir" diyen Sergen Yalçın, Mart ayında 4'te 4 yapmaları durumunda Nisan ayına lider gireceklerini düşünüyor.

Bu durumda Nisan ayında oynanacak 7 maçta 7 galibiyet almalarının ise şampiyonluk ilanı gibi olacağına inanıyor.

11'de 11 yapmaları durumunda Mayıs ayına en az 5-6 puan farkla lider olarak gireceklerine inanan Sergen Yalçın, son düzlükte puanla kaybetseler bile sıkıntı yaşamalarının söz konusu olmadığını belirtiyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI