Sergen Yalçın'dan Flaş 11 Kararı

Süper Lig'in 30. haftasında Beşiktaş, Kaysersipor deplasmanına 3 puan arıyor. Kazanması halinde Galatasaray'ın önüne geçecek olan Beşiktaş, 3.lük için de büyük avantaj sağlayacak.Siyah-Beyazlı takımda teknik direktör Sergen Yalçın, bu kritik maç öncesi 11'ini belirledi.


Süper Lig'deki son 2 maçını kazanıp Avrupa kapılarını zorlayan Beşiktaş, 30. hafta mücadelesinde bugün Kayserispor deplasmanında ter dökecek. 

Siyah-Beyazlılar, düşme potasında yer alan rakibi karşısından mutlak 3 puanla ayrılıp hem seriyi sürdürmek hem de Avrupa kupaları için vize almak amacında.

Kadir Has Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 21:00'de başlayacak. Mücadeleyi hakem Arda Kardeşler yönetecek. 

11 MAÇTIR KAYBETMİYOR

Beşiktaş ile Kayserispor, Süper Lig'de 48. kez karşı karşıya gelirken, iki takım arasında 1973-1974 sezonundan bu yana yapılan 47 maçta Beşiktaş 27, Kayserispor 11 galibiyet aldı, 9 müsabaka da berabere sonuçlandı.

Rekabetteki son 11 karşılaşmayı kaybetmeyen, 8'ini kazanıp, 3'ünde berabere kalan Beşiktaş'ın toplam 76 golüne, Kayserispor 45 golle karşılık verdi.

KADRO DEĞİŞMİYOR 

Beşiktaş teknik direktörü direktör Sergen Yalçın'ın Kayserispor maçına geçen hafta kazanan onbirle sahaya çıkması bekleniyor.

Kaleyi yine Ersin Destanoğlu'na teslim edecek olan 47 yaşındaki çalıştırıcı, defans dörtlüsünde Gökhan Gönül-Vida-Ruiz-Rıdvan Yalçın'a görev verecek.

Orta sahayı Elneny ve Atiba ile emniyete alacak olan tecrübeli teknik adamın hücum hattındaki gücü Lens, Diaby ve N'Koudou olacak. Sergen Yalçın'ın gol silahı ise Burak Yılmaz.

BURAK YILMAZ VE DIABY FORMDA

Teknik direktör Sergen Yalçın, Kayserispor maçında son iki haftanın formda oyuncuları Burak Yılmaz ve Diaby'e güveniyor.

Milli golcü Burak 5-1 kazanılan Denizlispor ve 3-0 kazanılan Konyaspor maçında 1'er gol ve 2'şer asist olmak üzere 2 gol, 4 asistlik bir performans sergiledi ve atılan 8 golün 6'sına doğrudan katkı yaptı.

Önceki haftalarda eleştiri oklarının hedefinde olan Diaby ise Denizlispor maçından sonra Konyaspor maçında da gol atarak 24 maçta attığı gol sayısına iki maçta ulaştı.

6 İSİM SINIRDA

Beşiktaş'ta Kayseri maçı öncesinde 6 futbolcu sarı kart sınırında.

Atiba, Lens, N'Koudou, Vida, Elneny ve Caner 3 sarı kartla ceza sınırında. Bu futbolcular mücadelede sarı kart görmeleri halinde bir sonraki maç olan Kasımpaşa sınavında forma giyemeyecek.

MUHTEMEL 11'LER

KAYSERiSPOR: Lung, Lopes, Sapunaru, Diego, Emre, Hasan, Djedje, Campanharo, Aksel, Henrique, Mesanovic.

BEŞİKTAŞ: Ersin, Gökhan, Vida, Ruiz, Rıdvan, Elneny, Atiba, Lens, Diaby, N'Koudou, Burak.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI