Sergen Yalçın'dan Flaş Aboubakar Kararı

Beşiktaş'ta sıcak gelişme... Teknik Direktör Sergen Yalçın'dan Aboubakar'a taviz yok.

Beşiktaş'ta sıcak gelişme... Teknik Direktör Sergen Yalçın'dan Aboubakar'a taviz yok. Galatasaray derbisine kadar Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın’ın fikri Vincent Aboubakar’la gelecek sezon yola çıkmaktı… Başarılı teknik adam, transferini çok istediği Crotone’nin golcüsü Simy’yi Şampiyonlar Ligi dahil çok uzun bir yola çıkacakları için rotasyonda kullanmak için zaman zaman Aboubakar’la beraber oynatmak için istiyordu.

DERBİDE OYNAMAK İSTEMEMESİ BARDAĞI TAŞIRDI 

Ancak sağlık heyetinin derbiden önce “Oynayabilir ama sakatlığı nüksedebilir” raporu vermesine rağmen, Aboubakar’ın “Oynayabilirim ama kendimi hazır hissetmiyorum. Ufak tefek ağrılarım devam ediyor” sözlerini sarf etmesi Sergen Yalçın’ı hayal kırıklığına uğrattı.

Gelen bilgilere göre Aboubakar için sezon bitti. Sergen Yalçın, “kendimi iyi hissediyorum…” bile dese Karagümrük ve Göztepe maçlarında forma şansı vermeyecek.

SERGEN YALÇIN KARARINI VERDİ 

Sergen Yalçın’ın Başkan Ahmet Nur Çebi’ye; “Aboubakar olmadan da bir sürü maç kazandık. Derbiyi de kazanabilirdik. Tek bir oyuncuya bu işi bağlamaya gerek yok” demesine rağmen Kamerunlu oyuncuyla ilgili fikrini tamamen değiştirdiği bildirildi.

Daha önce “zam yapalım, ikna edelim ama elde tutalım” ifadesini kullandığı Aboubakar için Yalçın’ın yeni bir rapor hazırlayacağı ve “bizim şartlarımızda kalıyorsa kalsın. Yoksa gidebilir” şeklinde bir rapor yazacağı konuşulmaya başlandı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI