Sergen Yalçın'dan flaş açıklama

Antalyaspor ile yollarını ayıran ve adı Beşiktaş ile anılan tecrübeli teknik direktör Sergen Yalçın, geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Antalyaspor ile yollarını ayıran ve adı Beşiktaş ile anılan tecrübeli teknik direktör Sergen Yalçın, geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Alanyaspor maçının ardından konuşan Yalçın, gelecek planlarına ilişkin çarpıcı ifadeler kullandı.


"Planım yok!"

Tecrübeli teknik adam Sergen Yalçın, Antalyaspor ile son maçına çıktıktan sonra yaptığı açıklamada, "Şu anda bir gelecek planım yok. İyi bir proje olursa değerlendirebiliriz." dedi. Bu açıklamasıyla Yalçın, futbol dünyasında dikkatleri üzerine çekti.


Doğal aday

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Sergen Yalçın, Şenol Güneş ile birlikte Beşiktaş'ın gündeminde bulunan doğal aday" ifadelerini kullanmıştı. Bu açıklama, Yalçın'ın Beşiktaş ile anılmasına yol açtı ve gelecekte siyah-beyazlı kulüple çalışma ihtimalini gündeme getirdi.


Tekliflere açık 

Sergen Yalçın'ın gelecekte hangi takımı çalıştıracağı merakla bekleniyor. Tecrübeli teknik direktör, "İyi bir proje olursa değerlendirebiliriz" diyerek, yeni tekliflere açık olduğunu belirtti.



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI