Sergen Yalçın'dan Ghezzal'e...

Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın, Rachid Ghezzal'e özel bir görüşme yaptı.

Spor Toto Süper Lig'de sona adım adım yaklaşılırken, şampiyonulğun en büyük adayı konumunda bulunan Beşiktaş Karagümrük ve Göztepe maçlarından en az 4 puan toplamak istiyor. Siyah-beyazlı takımda teknik direktör Sergen Yalçın kalan maçlara oyuncularını özel olarak hazırlarken Ghezzal'a da özel bir uyarıda bulundu. 

Beşiktaş formasıyla bu sezon ortaya koyduğu başarılı performansla dikkat çeken Rachid Ghezzal, Galatasaray derbisinde penaltıdan bir gol atsa da takımına puan kazandıramamıştı. Sarı-Kırmızılılar'ın hücumcuları karşısında boş alan bulamaması sebebiyle asistçi kimliğini ön plana çıkaramayan Ghezzal, bugünkü Karagümrük karşılaşmasında şovuna kaldığı yerden devam etmek istiyor.

Futbolcusuyla maç öncesinde bir görüşme yapan teknik direktör Sergen Yalçın'ın, oyunun sıkıştığı anlarda Cezayirli kanat oyuncusundan sorumluluk almasını istediği belirtildi.

Sık sık ceza alanı dışından kaleyi yoklaması istenen 29 yaşındaki futbolcu, bu direktifler doğrultusunda hem gol atmak hem de asist yapmak için Vodafone Park'ta sahaya çıkacak.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI