Sergen Yalçın'dan İtiraf

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'dan, çarpıcı sözler...

Sergen Yalçın: Takım olarak şu anda iyi durumda değiliz

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda 5. hafta maçında Beşiktaş, Hollanda temsilcisi Ajax’la sahasında karşı karşıya gelecek. Siyah Beyazlılar'ın teknik direktörü Sergen Yalçın ve tecrübeli futbolcusu Atiba Hutchinson maç öncesi düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladı. Siyah Beyazlı kulübün teknik direktörü Sergen Yalçın açıklamalarında "Takım olarak da çok iyi durumda değiliz şu an. Hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi'nde aldığımız sonuçlar beklentinin altında. Camianın beklentisinin çok uzağındayız ve bunun farkındayız." ifadelerini kullandı.

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda 5. hafta maçında Beşiktaş , Hollanda temsilcisi Ajax’la sahasında karşı karşıya gelecek. Siyah Beyazlılar'ın teknik direktörü Sergen Yalçın ve tecrübeli futbolcusu Atiba Hutchinson maç öncesi düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladı.

Atiba: İşler iyi gitmiyor

Basın toplantısında ilk olarak sözü alan isim Atiba oldu. Tecrübeli futbolcu kötü bir dönemden geçtiklerini kabul ederek, "İşler iyi gitmiyor dediğiniz gibi. Futbolda inişler çıkışlar oluyor, şu anda olmak istemediğimiz bir noktadayız ve hepimiz de bunun bir parçasıyız. Önemli olan bu durumdan nasıl çıkacağını bilmektir. Önemli bir maç olacak bizim için. Grubu iyi şekilde bitirmek için önemli bir maça çıkacağız. İki maç var ve 6 puanla grubu tamamlamak bizim için iyi olur. Özgüvenimizi tekrar kazanmak için iyi bir performans gösterip istediğimiz sonucu yarın almak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Sakatlık açıklaması

Bu sezon sık sık sakatlanmasıyla ilgili olarak ise tecrübeli futbolcu, "Çok fazla sakatlık yaşamış bir oyuncu değilim, geçmişe oranla bu sezon fazla oldu. Bunu belki de kötü şansla değerlendirebiliriz. Tüm bu maç yoğunluğunu da üst üste koyarsak bu sakatlıkların neden olduğunu anlayabiliriz. Uzun süredir bir arada değildik, artık beraber oynayacağız. İyi performanslar gösterip, bu durumdan çıkmayı hedefliyoruz." sözlerini sarf etti. 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI