Sergen Yalçın'dan Locadia tepkisi: İn midir, cin midir?

Beşiktaş yönetimi Oğuzhan’ı Feyenoord’a satmak, Lens’in de maaşında indirim yapması için bu futbolcuların menajeriyle görüşmeler yapıyor.

Beşiktaş yönetimi Oğuzhan’ı Feyenoord’a satmak, Lens’in de maaşında indirim yapması için bu futbolcuların menajeriyle görüşmeler yapıyor. İki konuda da şu anda bir aşama kaydedilmiş değil. Ancak iki oyuncunun menajeri siyah-beyazlı yönetime sürpriz bir öneriyle geldi. Oyuncusu Locadia’yı sezon sonunda bonservis bedeli olmadan Beşiktaş’a getirebileceğini söyledi. Konu Sergen’e iletildi. Premier Lig takımlarından Brighton’ın oyuncusu olan Locadia’nın şu anda ABD Ligi takımlarından Cincinatti forması giydiğini öğrenen Sergen’in cevabı ise, “abi hepimiz evde oturmaktan zaten kafayı yedik. Uğraştırmayın bizi inmidir, cinmidir ne olduğu belli olmayan adamlarla” oldu.


Fotospor 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI