Sergen Yalçın'dan O Transfere Veto

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi ...

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray derbisini de kazanarak şampiyonluk çok önemli bir adım daha atmak isteyen Beşiktaş'ta transferde de flaş gelişmeler yaşanıyor... Bu sezon şampiyonluk kupasını kaldırmaya hazırlanan Kara Kartal, bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Spor Toto Süper Lig'in 40. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Galatasaray ile karşı karşıya gelecek. Şampiyonluğunu ilan etmeye hazırlanan Beşiktaş'ta flaş gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. İşte detaylar... 

Sezon başında yıldız isimleri kadrosuna kazandıran siyah beyazlılar, yaz transfer dönemi için çalışmalarına son sürat devam ediyor. Birçok bölge için transfer arayışlarına giren Beşiktaş, yıldız isimleri gündemine aldı.

Fotomaç Gazetesi'nin haberine göre; Beşiktaşlı yöneticiler teknik direktör Sergen Yalçın'a Premier Lig ekiplerinden Cyrstal Palace forması giyen Max Meyer önerildi. 

Forvet arkası etkili bir oyuncu isteyen Beşiktaş'a 30 Haziran 2021'de bitecek olan Max Meyer önerildi. Ancak Sergen Yalçın, Meyer'e sıcak bakmayarak bu transferi veto etti. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI