Sergen Yalçın'dan Şampiyonluk Motivasyonu

Süper Lig’de 40. haftayı 3-1’lik Galatasaray mağlubiyetiyle kapatan Beşiktaş bu yenilgiyi unutup Karagümrük maçına odaklandı.

Süper Lig’de 40. haftayı 3-1’lik Galatasaray mağlubiyetiyle kapatan Beşiktaş bu yenilgiyi unutup Karagümrük maçına odaklandı. Şampiyonluk kutlaması için çıktıkları mücadeleden puansız ayrılmaları sebebiyle hayal kırıklığına uğrayan oyuncuları, teknik direktör Sergen Yalçın motive etti. Ligde 7 maç sonra aldıkları yenilgi sonrasında bitime 2 hafta kala ikinci Fenerbahçe’yle arasındaki fark 2’ye, üçüncü Galatasaray’la da 3’e inmesine rağmen avantajlarını koruyacaklarını söyleyen Sergen Yalçın, oyuncularına öz güven aşılıyor. 

‘Şampiyonluk bizim olacak’

Fanatik'ten Orhan Yıldırım'ın haberine göre, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde  öncesinde oyuncularını etrafına toplayan Yalçın’ın, “Derbiyi artık unutun. Önümüzde 2 maç kaldı. Sadece avantajımızı kaybettik. Her şey hâlâ bizim elimizde. Bunu unutmayın. Şu anda sadece Karagümrük mücadelesine odaklanıp kazanmaya devam ederek lig bitiminde şampiyon olacağız. Kimsenin aklında şampiyonluk dışında bir konu olmasın. Sezon boyunca sergilediğimiz futbolla sonuna kadar hak ettiğimiz şampiyonluk bizim olacak” ifadelerini kullandığı bildirildi.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI