Sergen Yalçın'dan Sportif Direktör Kararı

Beşiktaş Yönetimi, Sportif Direktör arayışlarına zorunlu olarak askıya aldı.

Beşiktaş'ta sportif direktör konusunda, teknik Sergen Yalçın son sözü söyledi.  ''Gelecek sezon Beşiktaş'ta sportif direktör olacak mı?'' sorusu uzun süredir gündemi meşgul ediyordu. 

Sportif Direktör adayları arasında Lucescu ve Pfannenstiel isimleri dikkat çekmişti

Sportif direktörlük konusunda ilk olarak Mircea Lucescu'ya teklif götüren siyah-beyazlılar, Rumen teknik adamdan olumsuz yanıt almıştı. Yabancı isimler arasında son olarak Fortuna Düsseldorf'ta görev yapan Lutz Pfannenstiel öne çıkmıştı. 

Sergen Yalçın'dan Pfannenstiel ismine; ''Hayır!''

Birkaç kulüpten teklif alan Pfannenstiel, Beşiktaş ile ilgili sorulara hep yeşil ışık yakarak cevap verse de Alman futbol adamına Sergen Yalçın'dan onay vermedi. 

Yerli isimler arasında kimler vardı?

Sportif direktörlük konusunda gündeme gelen yerli isimler arasında ise Mustafa Doğan, Tayfur Havutçu, Samet Aybaba dikkat çekse de bu isimlerle de resmi bir görüşme olmadı. 

Sergen Yalçın, sportif direktöre soğuk

Ajansspor'un haberine göre, Beşiktaş'ın gelecek sezon sportif direktöre ihtiyacı olup olmadığı Sergen Yalçın ile yapılacak görüşmelerden sonra netleşecek. Bu konuda hassasiyeti olan Yalçın, şu anda Beşiktaş'ın sportif direktöre ihtiyacı olmadığı görüşünde. 

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'a duyulan güven...

Normalde sportif direktör olacak kişi teknik direktörü belirlerken, Beşiktaş'ta ise büyük güven duyulan Sergen Yalçın üzerinden sportif direktörün olup olmayacağının planlaması yapılıyor. Bu durum; yönetimin sportif akıla sahip Sergen Yalçın'a duyduğu güveni de ortaya koyuyor.

Ahmet Nur Çebi ile sportif direktör konusunu görüştüler

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, 'Bırakmam Seni' adlı bağış kampanyasının açılışında Sergen Yalçın'ın istemesi halinde sportif direktörün göreve getirilebileceğini dile getirmişti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI