Sergen Yalçın'dan Tazminat Kararı

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, sözleşme için yönetimden ilginç bir istekte bulundu.

Beşiktaş'ta son dakika gelişmesi... Sergen Yalçın, Beşiktaş yönetiminden uzun vadeli sözleşme ve tazminat maddesi istemedi. 'Başarılı olduğum sürece zaten devam ederim' diyen 48 yaşındaki teknik adam, "Uzun mukaveleyle kendimi korumaya ihtiyacım yok. Beşiktaş ile aramda tazminat da söz konusu olamaz" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ta yeni kontrat için üst üste görüşmelerin ardından anlaşmaya varan Sergen Yalçın ile Başkan Ahmet Nur Çebi ve Asbaşkan Emre Kocadağ, yarın son kez bir zirve yapacak. Sonrasında deneyimli hocanın 16 milyon TL ücret karşılığında 1 yıllık mukaveleye imza atması bekleniyor.

Sabah'ın haberine göre; Yönetimle maddi konuları en sona bırakan Yalçın, kulübü zora düşürme ihtimali olan tüm maddeleri elinin tersiyle itti. 48 yaşındaki hoca, "Başarılı olduğum sürece zaten devam ederim. Uzun sözleşmeyle kendimi korumaya ihtiyacım yok. Tazminat maddesi de istemem. Beşiktaş ile aramda böyle bir şey söz konusu olamaz" ifadelerini kullandı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI