Sergen Yalçın'dan Transfere Veto

Gelecek sezon için transfer çalışmalarına başlayan ve yeni yabancı kuralı sonrası yerli oyuncu arayışlarını hızlandıran Beşiktaş'ta Fransa 2. Ligi ekiplerinden Lorient'da forma giyen Umut Bozok gündeme geldi.

Gelecek sezon için transfer çalışmalarına başlayan ve yeni yabancı kuralı sonrası yerli oyuncu arayışlarını hızlandıran Beşiktaş'ta Fransa 2. Ligi ekiplerinden Lorient'da forma giyen Umut Bozok gündeme geldi. Ancak teknik direktör Sergen Yalçın'ın 23 yaşındaki golcünün transferini veto ettiği öğrenildi..

Yeni sezon öncesi özellikle yerli isimleri tercih eden Sergen Yalçın'ın önüne Fransa 2'nci Ligi takımlarından Lorient'da forma giyen 23 yaşındaki santrfor Umut Bozok ismi geldi. Nimes formasıyla bir anda herkesin dikkatini çeken ancak daha sonra beklenen patlamayı yapmayan Umut Bozok için Sergen Yalçın'ın, yönetime "Güven'den ne fazlası yok, Transfer yapmak için oyuncu almayalım" dediği öğrenildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI