Sergen Yalçın'dan Vida'ya uyarı

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'dan, Demogoj Vida'ya 'Sorloth' uyarısı geldi.

Beşiktaş’ın teknik patronu Sergen Yalçın, Hırvat stoperle özel bir görüşme yaparak, Trabzonspor’un golcüsü Sörloth’a karşı dikkatli olmasını istedi. Siyah-beyazlı çalıştırıcı, Vida’nın yanı sıra kart görmemesi için Victor Ruiz’in de dikkatini çekti

Liderlik koltuğunda oturan Trabzonspor ile yarın akşam sezonun belki de en kritik maçına çıkacak olan Beşiktaş’ta, Teknik Direktör Sergen Yalçın, ligin en formda golcülerinden biri olan Alexander Sörloth için Domagoj Vida’ya uyarılarda bulundu.

Sörloth tipindeki fizikli oyuncuları bire birde marke etmenin kolay olmadığına vurgu yapan Yalçın, Hırvat savunmacıdan kesinlikle kart görmemesini istedi. Norveçli golcünün özellikle ani dönüşlerde rakiplerini zor durumda bıraktığını belirten siyah-beyazlı hocanın, Vida’ya Sörloth’a yakın oynaması talimatını verdiği öğrenildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI