Sergen Yalçın'ın 7 İsteği

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, yönetimden 7 flaş istekte bulundu.

Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın, Siyah-Beyazlı kulübün Başkanı Ahmet Nur Çebi ile bir araya geldi ve yönetimden isteklerini sıraladı. Genç teknik adam, özellikle takımda fiyat dengesinin korunmasını ve sıkıntıların minimuma inmesini talep etti.

Beşiktaş’a geldikten sonra birçok sorunla boğuşan takımı 7.’likten Süper Lig’de üçüncü sıraya kadar taşımayı başaran ve şu an için Avrupa Ligi’ni garantileyen, Şampiyonlar Ligi için de Trabzonspor’un CAS davasından gelecek kararı bekleyen teknik direktör Sergen Yalçın, Başkan Ahmet Nur Çebi ile  görüştü ve yeni sezon öncesi taleplerini tek tek sıraladı.

Başkan Ahmet Nur Çebi’ye 7 başlık altında taleplerini ileten Sergen Yalçın, bunların yerine getirilmesi durumunda Beşiktaş'ın yeni dönemde ayaklarının çok da sağlam yere basacağını düşünüyor.

47 yaşındaki teknik direktörün amacı  ise takımda sorunların minimum derecede olması ve herkesin sadece futbola odaklanması...

İşte Sergen Yalçın'ın, Çebi’ye sunduğu o liste;

1. Yol ayrılacak oyuncular konusunda hızlı karar verilsin.

2. Ağustos sonuna kadar transferler bitirilsin.

3. Takım içinde fiyat dengesi kurulsun.

4. Mümkün olduğunca ödemelerde sıkıntı yaşanmasın.

5. Ayrılmak isteyen kim olursa olsun tutulmasın.

6. Yüksek maliyetli oyuncular ile işi uzatmadan bir anlaşmaya varılsın.

7. Tesislerdeki tüm eksiklikler giderilsin.


Orhan Yıldırım-Fanatik 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI