Sergen Yalçın'ın Ayrılığında Acun Ilıcalı Detayı

Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın'la yapılan görüşmeler uzayınca taraflar arasında ipler koptu.

Beşiktaş'ta son dakika Sergen Yalçın gelişmesi... Beşiktaş'ta Yönetim ile Teknik Direktör Sergen Yalçın'la ipler koptu. Sergen Yalçın'ın şampiyonluk priminin geç yatırılması, masaya geç oturulması ve ilk teklifin çok düşük olması nedeniyle kırgın olduğu ifade edilirken yol ayrımının ardından çeşitli iddialar ortaya atıldı.

Beşiktaş Yönetimi'nin Sergen Yalçın kararı gündeme bomba gibi düşerken siyah beyazlı taraftarlar yönetimi sert şekilde eleştiriyor.

YAKIN ÇEVRESİNE AÇIKLADI 

Bomba etkisi yaratan ayrılık kararının ardından Sergen Yalçın'ın “Ben hiçbir zaman parayı sorun yapmadım. Öyle olsa diğer teknik direktörler gibi yönetimle görüşmeleri için avukatlarımı yollar, sözleşmeye ağır maddeler koyardım. Beşiktaş’a gelirken para konuşmadım, şimdi mi konuşacağım! Ama bu yaşananlar beni çok üzdü. Onurum, gururum kırıldı. Sezon bitmiş 35 gündür bekletiliyorum. Mobbinge uğradığımı düşünüyorum.” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

ACUN ILICALI İLE PAYLAŞTI

Fanatik'in haberine göre ise Sergen Yalçın, Beşiktaş ile devam etmeyeceğini yakın arkadaşı televizyon dünyasının ünlü ismi Acun Ilıcalı'ya söyledi. Telefonda Ilıcalı ile görüşme yapan Yalçın, yaşanan süreci  paylaşırken 1 ayı aşkın sürede yapılan görüşmeler sonucunda bu duruma gelindiğini aktardı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI