Sergen Yalçın'ın İmzasında Fikret Orman Detayı

Beşiktaş Yönetimi, teknik direktör Sergen Yalçın'la sözleşme imzalayarak rahat bir nefes aldı.

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'ın yeniden sözleşme imzalanmasında perde arkasında flaş gelişmeler yaşandı. Beşiktaş Yönetimi, Teknik Direktör Sergen Yalçın'la sözleşme imzalayarak rahat bir nefes aldı. Dün akşam saatlerinde yakın çevresine Siyah-Beyazlı takımla yollarını ayırdığını belirten Yalçın'ın yeniden imza atması için başta Beşiktaşlı taraftarlar olmak üzere camianın önde gelen birçok ismi devreye girdi. 

Sergen Yalçın'ın imzası için Mehmet Özdilek ve Feyyaz Uçar gibi unutulmaz futbolcular devreye girerken eski Başkan Fikret Orman da Yalçın'ı arayanlar arasındaydı. Orman'ın kendisini aramasına çok sevinen Sergen Yalçın'ın Beşiktaş eski başkanıyla yaptığı görüşme sonrası imza atmaya ikna olduğu belirtildi. Başkan Çebi'nin bu önemli imzaya katkısı nedeniyle Orman'a teşekkür ettiği öğrenildi. 



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI