Sergen Yalçın'ın sözlerini pankart yaptılar

ODTÜ'lü mezunlar Beşiktaş eski teknik direktörü Sergen Yalçın'ın sözünü pankarta yazdılar.

ODTÜ öğrencileri, rektörlüğün yasak kararına rağmen mezuniyetlerini Devrim Stadyumu’nda kutladı. Mezuniyette öğrencilerin açtığı bir pankart ise oldukça dikkat çekti.

ODTÜ'lü mezunlar Beşiktaş eski teknik direktörü Sergen Yalçın'ın sözünü pankarta yazdılar. 

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) öğrencileri, rektörlüğün yasak kararına rağmen mezuniyetlerini Devrim Stadyumu’nda kutladı. ODTÜ Mezunlar Derneği ve akademisyenlerin destek verdiği mezuniyet kutlamasına öğrencilerin aileleri de katıldı.

Kutlamada öğrenciler dans gösterisi yaptı. Gösterinin sonunda “ODTÜ mezuniyetinin yeri Devrim’dir” pankartı açıldı. Kutlama sırasında “Verşan Kök ODTÜ’ye rektör olamaz” sloganı atıldı.

Konuşmaların ardından bölümlerin, “Devrim yürüyüşü” yapıldı. Yürüyüş sırasında öğrenciler ülkenin durumuna ilişkin mesajların yer aldığı pankartlar taşıdı.

REKTÖRLÜĞE SERGEN YALÇIN’LI MESAJ

Öğrencilerin açtığı pankartlardan birinde yer alan mesaj ise sosyal medyada oldukça ilgi topladı.

Cumartesi günü yapılan mezuniyet törenini rektörlüğün 'güvenlik' gerekçesiyle yasaklamaya çalışması üzerine öğrencilerden üniversite yönetimine Sergen Yalçın’lı mesaj geldi.

Pankartta deneyimli teknik adamın kullandığı, “Yok cumartesi şöyle olacakmış da böyle olacakmış da, göreceğiz cumartesi ne olacağını.” sözleri yer aldı.

NE OLMUŞTU?

2020-21 sezonunda Beşiktaş’ın teknik direktörlüğünü üstlenen Sergen Yalçın, Süper Lig'in 39. haftasında karşılaşacakları Hatayspor'un, maçı bir gün sonra oynamayı reddetmesi konusunda, "Cumartesi günü ne olacağını göreceğiz" demişti. Siyah-beyazlı takım, söz konusu mücadeleyi 7-0'lık skorla rekor kırarak kazanmıştı.

Yeniçağ

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI