Sergen Yalçın'ın Yeni 10 Numarası

Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın, Ankaragücü karşısında alınan beraberlikten sonra Sivasspor maçına odaklandı.

Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın, Ankaragücü karşısında alınan beraberlikten sonra Sivasspor maçına odaklandı. 

Sergen Yalçın, Sivas deplasmanında Oğuzhan’dan sakatlığı nedeniyle yararlanamazsa orta alanda radikal değişikliklere gidecek. Genç teknik adamın Mensah ya da Ljajic’i kullanmayacağı, onun yerine Necip’i ön liberoda, Josef’i 8 numarada Atiba’yı ise forvete daha yakın olarak 10 numarada oynatacağı belirtildi. 

ABOUBAKAR SİVAS'A 

Fotospor'un haberine göre, Ankaragücü beraberliğinden sonra Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın’ı, 12 haftadır kaybetmeyen son 6 maçta 5 galibiyet 1 beraberlik alan Sivasspor stresi bastı… bu maçlarda 21 gol atıp 11 gol yiyen Rıza Çalımbay’ın takımına karşı hata yapma lüksleri olmadığını biliyor. Beşiktaş teknik direktörü, galibiyet için kendilerine 1 golün yetmeyeceğine de inanıyor.

Bu yüzden her ne pahasına olursa olsun, Aboubakar’ın sahada olmasını istiyor. Sağlık ekibine de bu yönde talimat verdi. Her ne kadar 2 maç kaybetme şansları olsa da Sergen Yalçın’a göre, son 5 maçta kaybettikleri 8 puan beklentilerin çok üzerinde.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI