Sergen Yalçın'ndan, Ahmet Nur Çebi'ye yanıt

Beşiktaş eski teknik direktörü Sergen Yalçın, geçtiğimiz gün basın toplantısı düzenleyen siyah-beyazlı kulübün başkanı Ahmet Nur Çebi'ye yaptığı paylaşım ile yanıt verdi.

Beşiktaş eski teknik direktörü Sergen Yalçın, geçtiğimiz gün basın toplantısı düzenleyen siyah-beyazlı kulübün başkanı Ahmet Nur Çebi'ye yaptığı paylaşım ile yanıt verdi.

Beşiktaş'ta bu sezon alınan kötü sonuçlar sonrası görevinden ayrılan teknik direktör Sergen Yalçın, başkan Ahmet Nur Çebi'nin bugün yaptığı basın toplantısında kendisi hakkında söylediği sözler sonrası sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

Yalçın paylaşımında, "Sergen Yalçın, Süper Lig tarihinde Beşiktaş formasıyla oyuncu ve teknik direktör olarak şampiyonluk yaşayan ilk isim #Efsane" ifadelerini kullandı.
İşte o paylaşım


Çebi'den hakem operasyonu açıklaması: TFF'nin bütün kurulları istifa edin!

Ne olmuştu?

Bugün basın toplantısı düzenleyen Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ise, Sergen Yalçın için şu ifadeleri kullanmıştı: 


"Ben camiaya her şeyi açıkça anlatırım. Önder Karaveli’nin de, Sergen Yalçın’ın da arkasında durmaya kararlıydım. Sergen hocam 2 kez ayrılmak istedi. Daha fazlası kendisine eziyet etmekti, bunu yapmam. Önder hocamız Katar’da kupayı aldı, herkes alkışladı ama sonrasında yazılmayan kalmadı. Sonra hoca ben dayanamıyorum dedi."

Öte yandan, Sergen Yalçın geçtiğimiz sezon siyah-beyazlı takım ile lig şampiyonluğu ve Türkiye Kupası şampiyonluğu sevinci yaşamıştı. 49 yaşındaki başarılı teknik adam çıktığı 79 karşılaşmada 45 galibiyet, 10 beraberlik, 24 mağlubiyet alarak 145 puan topladı ve maç başına 1.84 puan ortalaması yakaladı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI