Serhan Çetinsaya'dan Beşiktaş'a veda

Beşiktaş Yöneticisi Serhan Çetinsaya, görevinden ayrıldığını ve kulüpteki parasını Hasan Arat'ın uygun gördüğü bir branşa bağışladığını açıkladı.

Serhan Çetinsaya Beşiktaş'tan Ayrıldı: Parasını Bağışladı, Sitem Dolu Veda Mesajı Yayımladı

Beşiktaş Yöneticisi Serhan Çetinsaya, görevinden ayrıldığını ve kulüpteki parasını Hasan Arat'ın uygun gördüğü bir branşa bağışladığını açıkladı.

Eski Beşiktaş Yöneticisi Serhan Çetinsaya, sosyal medyada yayımladığı veda mesajıyla görevinden ayrıldığını duyurdu. Çetinsaya, görev süresi boyunca yaşadığı zorlukları ve karşılaştığı tepkileri dile getirdiği mesajında, Beşiktaş taraftarının bir kısmından gördüğü olumsuz tepkilere sitem etti.

Çetinsaya, özellikle sosyal medya üzerinden gelen tehditler ve hakaretler nedeniyle istifa kararı aldığını belirtti. Beşiktaş'a olan bağlılığını vurgulayan Çetinsaya, kulüpteki parasını Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'ın uygun gördüğü bir branşa bağışladığını açıkladı.

Çetinsaya'nın mesajı şu şekilde:

"Rakip takımların taraftarlarından küfürler yiyip aileme, çocuklarıma kadar ciddi anlamda tehditler aldığım gün dahi Beşiktaş’ın her zaman maddi manevi yanında oldum. Yeri geldi ticari itibarım zedelendi, ailemle aram açıldı. Ben Beşiktaş’a sadece verdim, hiç almadım."


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI