Serkan Kırıntılı'nın Menajerinden Transfer Açıklaması

kaleci Serkan kırıntılı'nın adı transferde Beşiktaş'la anılıyor.

Konyaspor kulübü, sözleşmeli kalecileri Serkan Kırıntılı'nın Beşiktaş ile iki yıllığına anlaştığına ilişkin haberler üzerine sert bir açıklama yayımlamıştı. 35 yaşındaki eldivenin menajeri Haluk Canatar'dan da konuyla ilgili bilgilendirme yaptı. 

Konyaspor kulübü, sözleşmeli kalecileri Serkan Kırıntılı'nın Beşiktaş ile iki yıllığına anlaştığına ilişkin haberler üzerine sert bir bildiri yayımlamıştı. 35 yaşındaki kalecinin menajeri Haluk Canatar'dan da konuyla ilgili açıklama geldi. A Spor'a açıklamalarda bulunan Canatar, milli eldivenin Beşiktaş'a gidip gitmeyeceğine yönelik sorulara şu şekilde yanıt verdi:

"Yolda araç kullanırken Serkan Kınıtıntılı beni aradı. ‘Kulüp, bir açıklama yapmış’ dedi. Beşiktaş ile herhangi bir görüşme ve anlaşma yapmadık. Yazılanlar tamamı ile asparasgastır. Serkan'ın kulübüyle bir yıl daha kontratı var. Ben Serkan'ı nasıl Beşiktaş'a götürebilirim, ona nasıl imza attırabilirim?

Serkan Kırıntılı için Beşiktaş'ın ilgisinin olabileceğine inanıyorum. Ancak Beşiktaş kulübü ile Serkan Kırıntılı hakkında ne teknik adam statüsünde ne de yönetici statüsünde herhangi bir şekilde görüştüğüm ya da anlaştığıma yönelik haberler tamamen gerçek dışıdır. Böyle bir gündemimiz asla olmamıştır."

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI