Serkan Reçber'den Beşiktaş açıklaması

Beşiktaş'ta futbol planlama ve geliştirme direktörlüğü görevini bırakan Serkan Reçber, istifasının nedenlerini açıkladı.

Beşiktaş’ta 20 Haziran 2018 tarihinde futbol planlama ve geliştirme direktörlüğü görevine getirildikten kısa bir süre sonra görevinden ayrılan Serkan Reçber, Siyah-beyazlı kulüpten neden ayrıldığını açıkladı. TRT Spor’da yayınlan Stadyum programında yorumculuk yapan Reçber, yaşanan süreçle ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Hedeflerimizin uyuşmadığını gördüm

Transfer sürecinde hedeflerinin uyuşmadığı için görevi bıraktığını ifade eden Reçber, programda şunları ifade etti: “Çok büyük bir heyecan ve mutlulukla uzun süre çalışmayı planlayarak görevi kabul ettim. Özellikle transferde yaşadığımız fikir ayrılıkları ve görüş farklılıkları neticesinde sevdiğim ve sevildiğim camiada belki duygu olarak devam etmem gerekse de profesyonel olarak düşündüğümüzde ideallerimiz ve hedeflerimizin uyuşmadığını gördüm. Fayda sağlayamayacağıma inandığım için ayrılma kararı verdim. Görev yaptığım sürede sayın FikretOrman’ın sevgisini ve desteğini hep hissettim. Metin Albayrak ile çalıştım. Özü ve sözüyle ne kadar iyi bir Beşiktaşlı olduğunu gördüm. Transferdeki görüş ayrılığımız ve farklı düşüncelerimiz neticesinde kalmamın ve sağlıklı bir şekilde çalışabilmemin mümkün olmadığını görerek gerçekten sevdiğim, uzun süre çalışmayı planladığım Beşiktaş’tan profesyonel düşünerek ayrılmaya karar verdim. Bunun dışında hiçbir etken yoktur. “TRT’yi seçti, Beşiktaş’ı bıraktı. TRT’den daha fazla para alıyor, o yüzden tercih etti” gibi söylemlerin doğru olmadığının altını kalın çizmem gerekiyor. Sözleşme şartlarım ve sürem gerçekten çok iyiydi. Ama dediğim gibi profesyonel düşünmem gerekiyordu, duygularımı bir kenara bırakmam gerekiyordu. Çünkü karakter olarak olduğum yerde fark yaratmam gerekiyor ki katkı sağlayabileyim. Böyle bir kararı aldım. Kimse bana ‘Git’ demedi” ifadelerini kullandı.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI