Serkan Reçber'den İlk Transfer Bombası

Beşiktaş'ta futbolun başına geçen Serkan Reçber ilk transfer bombasını patlatmaya hazırlanıyor.

Serkan Reçber’in, Beşiktaş'ta scout ve altyapı geliştirme sorumlusu olarak görev yapacağının açıklanması ise TRT Spor’da yaptığı programda beğendiğini söylediği Roger Assale ismini gündeme getirdi. Fotospor'un haberine göre; Young Boys formasıyla 27 maçta 12 gol ve 11 asiste oynayan 1.67 boyundaki 25 yaşındaki oyuncu için Reçber övgü dolu sözler söylemişti. Beşiktaşlıların, F.Bahçeli olduğu için takımın başına getirildiğinde büyük tepki verdiği Önder Özen de tartışmalı pek çok transfere imza atmıştı. Özen’in aldırdığı başta Pedro Franco ve Michael Eneramo olmak üzere; Dentinho, Escude, Niang, McGregor, Uğur Boral, Jeremain Jones ve Danny Nounkeou oynadıkları futbol, kendilerine ödenen rakamlar ve transfer süreçlerinde yaşanan pek çok sıkıntı yüzünden uzun süreler konuşulmuştu.

REÇBER GELDİ, GÜNEŞ KESKİN’İ AVUSTURYA’YA YOLLADI

Bu arada Serkan Reçber’in görev tanımı scout şefi ve alt yapı sorumlusu olarak açıklandı. Başkan Fikret Orman’ın ise Reçber’e göstereceği performansla doğru orantılı olarak değişik görevler, hatta sportif direktörlük görevini dahi vadettiği bildirildi. Reçber görevlendirmesinden Şenol Güneş’in haberdar olmadığı iddiası da gündeme geldi. Tecrübeli teknik adamın takım Akhisar deplasmanına giderken Gökhan Keskin’i de Salzburg-Lazio UEFA Avrupa Kupası maçını izlemekle görevlendirdiği bildirildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI