Serkan Rençber Göreve Başlıyor

Beşiktaş yönetimi, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’ne kurmayı planladığı akademinin başına Gökhan Keskin’in yerine Serkan Reçber’i göreve başlatıyor.

Beşiktaş yönetimi, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’ne kurmayı planladığı akademinin başına Gökhan Keskin’in yerine Serkan Reçber’i göreve başlatıyor. Yaklaşık iki ay önce bu pozisyon için görüşmeler yapan yönetim, TRT Spor’da da yorumculuk yapan Reçber ile her konuda anlaşmaya varmıştı.

Serkan Reçber’in görevi ne olacak ?

Serkan Reçber’in Gökhan Keskin’in yerine Futbol Akademisi’nin başında Sportif Direktör olarak görev almasının yanı sıra scout sistemi ve altyapı ile pilot takımı kapsayan büyük sorumluluk ve yetki verileceği kaydedildi.

Metin Albayrak: Sadece alt yapı ile ilgilenecek A Takım ile ilgisi olmayacak

Beşiktaş’ta alt yapılardan sorumlu yönetim kurulu üyesi Metin Albayrak, Serkan Reçber’in görüşülen isimlerden birisi olduğunu belirterek, şu açıklamayı yapmıştı: “Futbol akademisi için sadece Serkan değil, 3-4 isimle daha görüşüyoruz. Görüştüğümüz kişilerin görevi sadece altyapı ile ilgili olacak. A takımla herhangi bir bağlantısı olmayacak. Genç yetenekleri keşfedip kulübe kazandırarak, A takıma önerecekler.”

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI