Şerol Güneş'ten neşter operasyonu

Takımın futbolundan memnun olmayan Beşiktaş teknik direkötrü Şenol Güneş kadroda değişikliğe gidiyor.

Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş’in pazar günü deplasmanda Erzurumspor ile oynanacak kadroda ciddi bir şekilde rotasyon yapmaya hazırlandığı belirtildi. UEFA Avrupa Ligi maçları ve lig maçlarından dolayı ağustos ayı içinde haftada iki maç oynayan Siyah-beyazlı ekipte başarılı teknik adam, Erzurumspor maçında rotasyon yapabileceğini açıklamıştı.

Şenol Güneş, sahaya nasıl bir kadro çıkaracak ?

Tecrübeli teknik adamın pazar günü oynanacak maçta en az 4 dört oyuncunun yerini değiştirmesi bekleniyor. Güneş’in LASK Linz maçında yedeğe çektiği Gökhan Gönül’e tekrar ilk 11’de görev verecek. Güneş’in Pepe’nin yanında stoperde kime görev vereceği ise şu ana kadar netleşmedi. Akhisarspor maçında hata yapan Necip ile LASK Linz maçında da yenilen gollerde hata yapan Enzo Roco’nun dinlendirilmesi bekleniyor. Başarılı teknik adamın Necip’e Erzurumspor maçında Medel ile birlikte orta alanda görev verebileceği de konuşuluyor. Güneş’in rotasyon kapsamında Lens’i dinlendireceği onun yerine de Quaresma’ya ilk 11’de görev verecek. LASK Linz maçında attığı golle Beşiktaş’ı bir üst tura taşıyan Alvaro Negredo’nun ilk 11’de başlamasına kesin gözüyle bakılıyor.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI