Sevim Koşşş

Kartalhaber yazarı Nedim Güngör'ün köşe yazısı

Sevim Koşşş


Kura çekiminden sonra çok karışık bir grup olduğu ancak, favorinin Porto ve Monaco olduğu söylenen grupta Beşiktaş'ı hesaba katmayanlar, adisyonu görünce şaşırdılar!.

Şenol Hoca, sanırım sezona başlamak için bu maçı bekliyordu. Baştan sona oyuna müdahaleleri harikaydı.

Oğuzhan her maç üstüne koyarak devam ediyor ki, onu tartışma konusu yapanlara müthiş bir cevap veriyor.


Beşiktaş, ne kadarsa iyi mücadele etse de Tosic'e rağmen iyi bir skor aldı. Yediğimiz golde ve golden önceki pozisyonda hatalı olan Tosic, takımda sırıtıyor ancak, gayreti ile bu açığı kapatıyor.

Quaresma, Talisca'ya "al da at" dedi, Cenk ise gol yemeyen takıma normal gol atmazdı ve de öyle oldu ki astığı ampul stat ışıklarını söndürüp tek başına heryeri aydınlattı.

Son söz ise sahanın en iyilerinden Babel'e, gol atması için alınan Negredo'nun akıllı pası sonucu getirdi.

Büyük pay ise 34 yaşında olduğu iddia edilen Pepe'nin olsa gerek. Müdahaleler, oyun kurmak, iki mücadeleler, takıma liderlik, beklerin ve Tosic'in açığını kapatmak ne derseniz vardı. Maşallah diyelim.

Yabancı sınırlamasının tartışıldığı ortamda Türkiye'yi layıkıyla temsil eden Beşiktaş, Türkiye için başkaları gibi yabancı kalmadı. Mutlaka çekemeyenler de olacaktır, onlar da en yakın antenciye gidebilirler.

Eski hakem yorumcuları bu kez de hakemin Beşiktaş'ı kolladığını söyleyecekler mi? Sahada harika bir hakem vardı ki örnek alınması gerekir.


Beşiktaş çok iyi bir avantaj yakaladı. Tabii ki bunun devamı da gerekiyor. Başlangıcı iyi oldu bitişi de iyi olacak inşallah.

Tebrikler Beşiktaş...

"Sevim koş koş, Beşiktaş Porto'ya ...... (3 atmış)

Nedim Güngör

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI