Sezon Bitti TFF Bitmedi!

TFF, Beşiktaş'a yine ceza kesti.

Beşiktaş Kulübü’ne sezonun son haftasında Sivasspor ile oynanan maçta taraftarların neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ceza geldi. Kulüplere verilen cezalar TFF’nin resmi sitesinden açıklandı.

Beşiktaş’a verilen cezanın gerekçesi

TFF’nin resmi sitesinden yapılan bilgilendirmede Siyah-beyazlı kulübe verilen ceza hakkında şu ifadeler yer aldı: “19.05.2018 tarihinde oynanan Beşiktaş-Sivasspor Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle FDT’nin 53/3. Maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan Spor Toto Kuzey Üst 408 ve Spor Toto Kuzey Alt 108 bloka giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi müsabakaya girişlerinin engellenmesine,

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI