Shakira gittiği yeri kurutuyor!

Shakira'nın Meksika'da konser verdiği Azteca Stadı'nın zemini tanınmayacak duruma geldi.

Dünyaca ünlü şarkıcı Shakira 11 Temmuz 2018 tarihinde Beşiktaş Vodafone Stadı'nda konser vermişti. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman konser için stadı, Yılmaz Erdoğan'ın salhibi olduğu BKM'ye bedavaya tahsis ettiklerini belirtmiş, ''Shakira konseri Beşiktaş'ın prestiji'' yorumunu yapmıştı. 

Bu konser sonrası Vodafone Park'ın zeminin büyük zarar gördüğü iddia edilmiş Beşiktaş yönetimi ise zemin bozukluğunun Shakira konseriyle ilgisi olmadığını açıklamıştı. 

Ünlü sanatçının dünya turu çerçevesindeki durağı 12 Ekim 2018 tarihinde Meksika'daydı. Azteca Stadı'ndaki konseri 60 bin kişinin takip etti. Ancak konser sonrası Azteca Stadı'nın zemini büyük zarar görerek tanınmayacak hale geldi. Meksikalı futbolseverler bu duruma sosyal medyadan tepki gösterdi.  

Beşiktaşlı taraftarlar da Azteca Stadı'nın durumuyla ilgili, ''Shakira gittiği yeri kurutuyor!'' yorumunda bulundular. 



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI