Sıfır numara Ghezzal!

Ghezzal'in yeni imajı dikkat çekti..

Beşiktaş'ın Cezayirli yıldızı Rachid Ghezzal, saçlarını kestirerek yeni bir imaj yaptı. Ghezzal'ın yeni stili idmanda göze çarptı.

Süper Lig'in 27. haftasında 2 Nisan Pazar günü Fenerbahçe'ye konuk olacak Beşiktaş, hazırlıklarına devam etti.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Pas çalışmasıyla devam eden idmanın basına kapalı bölümünde ise dar alanda çift kale maç yapıldığı öğrenildi.

Beşiktaş 1 gün ara verecek

Antrenmana milli takım kamplarında bulunan oyuncuların yanı sıra Valentin Rosier, Tayyip Talha Sanuç ve Dele Alli katılmadı. Beşiktaş, bir günlük iznin ardından 26 Mart Pazar günü hazırlık maçında Ümraniyespor ile karşılaşacak.

Ghezzal'ın saçları gitti 

Gerçekleşen antrenmanda İstanbulspor maçıyla birlikte yaklaşık olarak 5 ay aranın ardından sahalara asistle dönen Rachid Ghezzal'ın yeni stili dikkatleri çekti.


Ghezzal'in yeni imajı

Cezayirli futbolcu, yeni saç stiliyle görenleri şaşırttı. Tarz değiştiren oyuncunun saçlarını kısalttığı görüldü.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI