Şimdi TFF düşünsün!

Beşiktaş, Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF)'ye rest çekti.

Beşiktaş, Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF)'ye rest çekti. Mehmet Büyükekşi yönetimini Haziran ayında kesinlikle değiştirmek istiyor. Galatasaray'la bazı adaylar üzerinden pazarlık yapılıyor. 

Beşiktaş cephesi Büyüekşi yönetimine "puan silme" nedeniyle çok kızgın. Asbaşkan Emre Kocadağ, ligin tescil edilmemesi için Tahkim Kuruluna başvuracakları iddialarını doğruladı.

Beşiktaş yönetiminin ikinci planı ise Büyükekşi yönetimini ibra etmemek. Düşmenin kaldırılmasını isteyen alt lig kulüplerinin temsilcileriyle ön görüşme yapıldı. 

Düşmenin kaldırılmasını isteyen TFF 2'nci ve 3'üncü Lig'deki kulüplerin temsilcilerine Haziran ayındaki mali ve idari genel kurulda TFF yönetimini ibra etmeyecekleri sözü vermeleri durumunda destek olunacağı iletildi. 

Beşiktaş'ın bu hamlesine Süper Lig'den de destek olabileceği gelen bilgiler arasında. Şimdiye kadar tarih boyunca bir TFF yönetiminin mali ya da idari yönden ibra edilmediği bir dönem olmadı. Büyükekşi döneminin ibra olmaması durumunda ortaya Türk futbolunu mahkemeye götürecek sonuçlar doğabilir.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI