Simitçi, Kahveci, Gazozcu... Galatasaray'a Göndermeli Video

Beşiktaş'tan Galatasaraylıları kızdıran video...

Beşiktaş KAP'a yaptığı açıklamada, Rachid Ghezzal'in tranfserini Leicester City'ye 3 milyon Euro bonservis ödeneceğini duyurdu. Ghezzal'in videoda "Ben nereye gideceğimi bilirim" sözü dikkatlerden kaçmadı.

Beşiktaş, geçen sezon kiralık olarak forma giyen ve performansıyla çifte kupaya büyük katkı sağlayan Rachid Ghezzal'in transferini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Yapılan açıklamada, "Rachid Ghezzal'ın transfer hakları kulübümüz tarafından 3 milyon Euro karşılığında satın alınmıştır. Oyuncu ile 2021-2022 sezonundan başlamak üzere üç yıl artı bir yıl opsiyonlu olacak şekilde anlaşmaya varılmıştır" ifadeleri kullanıldı.

Ghezzal'in tranfseri için hazırlanan videoda; geçen sezon motosikletle evraklarının yetiştirilmesine atıfta bulunuldu.

Rachid Ghezzal'ın "Ben nereye gideceğimi bilirim" sözüyle transferde Galatasaray'ın da devreye girmesi ancak Kartal'ın Ghezzal'i kadrosuna katması nedeniyle gönderme yapıldı.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI