Sinan Engin'den Çebi'ye Yaylım Ateşi

Beşiktaş eski menajeri Sinan Engin'den çarpıcı sözler; ''Madem Ahmet Nur Çebi konuşmuyor, o zaman ben konuşayım!''

Sinan Engin, Beyaz TV'de katıldığı televizyon programında Başakşehir maçında Beşiktaş'ın penaltılarının verilmediğini vurgulayarak, Ahmet Nur Çebi'nin sessiz kalmasına anlam veremediğini söyledi. 

Sinan Engin, Başakşehir-Beşiktaş karşılaşmasında siyah beyazlıların verilmeyen penaltısıyla ilgili olarak sert ifadeler kullandı.

Sinan Engin, pozisyonla ilgili olarak ve siyah beyazlıların başkanı Ahmet Nur Çebi'nin tepkisiz kalmasıyla ilgili olarak "Pozisyon net penaltı. Burada en azından VAR'a gitmen gerekir. VAR'ın hakemi çağırması gerekirdi. Beşiktaş Başkanı Sevgili Ahmet Nur Çebi konuşacaktı her maçtan sonra. Madem o susuyor, onun yerine konuşalım" dedi. Sinan Engin ayrıca, Başakşehir mücadelesinde siyah-beyazlı takımın 2 penaltısının göz göre es geçildiğini söyledi. 

Beşiktaş'ın deplasmanda Başakşehir ile karşı karşıya geldiği maçın ikinci yarısında çok tartışılan bir pozisyon yaşandı. Siyah beyazlıların Caicara'nın müdahalesi sonrası penaltı beklediği pozisyonda hakem Atilla Karaoğlan oyunu devam ettirdi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI