Sinan Vardar'dan çarpıcı yorum: Keyifli gece

Sinan Vardar'ın Fotomaç Gazetesi'ndeki köşe yazısı:

Keyifli gece 


Beşiktaş, Hapoel'den kat ve kat üstün bir takım. Tabii dünkü galibiyette usta teknik direktör Şenol Güneş yine tecrübesini konuşturdu. 

Güneş, Talisca ve Oğuzhan'ı yedek bırakıp rakibi Tolgay ve Necip'le kilitlemeyi düşünmüştü. Güneş'in bu taktiğiyle şaşıran ev sahibi ekip maçın ilk düdüğünden itibaren Beşiktaş'ın sahadaki üstünlüğünü kabul ederek mücadele etti. 


Bravo Cenk 

Tabii Beşiktaş'ın dünkü mücadeleden tereyağından kıl çeker gibi 3 puan almasında en büyük mimar Cenk Tosun'du. UEFA her ne kadar ilk golü William'a yazsa da benim için o gol Cenk Tosun'undu. Hele hele Cenk ikinci devrede öyle bir gol attı ki;  gerçekten jeneriklikti. Bravo Cenk aynen devam lütfen... 

Siyah-Beyazlı takım 2. golün ardından tempo olarak oyundan düştü. Tabii burada rakibin kalite olarak Beşiktaş'ın altında olması nedeniyle Beşiktaşlı  futbolcular konsantre olmakta zorlandı. 

Quaresma yine takım arkadaşlarını çok iyi organize etti. Q7'yi seyretmek çok büyük zevk ve en önemlisi Portekizli yıldızın maçın oyundan çıktığı  son dakikaya kadar terinin son damlasına kadar mücadele etmesi Beşiktaş için çok büyük artı. 

Beşiktaş'ın her zaman belirttiğim gibi savunması zaman önemli gedikler verdi. Özellikle yeni transfer Mitrovic kademe ve zamanlamada yaptığı hatalarla göze çarptı. Mitrovic'e zaman zaman Gökhan Gönül'ün de negatif anlamda eşlik etmesi Beşiktaş adına gelecek günler için düşündürücüydü. Allahtan dün Fabri günündeydi de Beşiktaş savunmasının açıklarını çok iyi kapattı. 


Harika Kaptan

Dünkü karşılaşmada Beşiktaş için en büyük kazançlardan biri de kaptan Necip'ti. Necip 90 dakika müthiş bir enerjiyle oynadı. Uzun süreden bu yana forma giymemesine rağmen sahada basmadık yer bırakmayan Necip her zaman göreve hazır olduğunu bir kez daha gösterdi.  Doğrusu Necip'e kaptanlık çok yakışıyor. Maçın bitişinin Beşiktaşlı taraftarların sevgilisi Atiba Hutchinson'ın golüyle bitmesi geceye bir başka güzellik kattı. 


SİNAN VARDAR 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI