Şok! İşte Hakemin Notu

Konyaspor ile Beşiktaş'ın ligde 1-1 berabere kaldığı maçta hakem Alper Ulusoy'un verdiği kararlar geceye damgasını vurmuştu.

Konyaspor ile Beşiktaş'ın ligde 1-1 berabere kaldığı maçta hakem Alper Ulusoy'un verdiği kararlar geceye damgasını vurmuştu. Yapılan eleştirilerin aksine Ulusoy'a gözlemci tarafından yüksek not verildiği belirtildi.

Hürriyet'in haberine göre tartışmalı kararların yaşandığı karşılaşmada gözlemci Sefer Altuntaş, Alper Ulusoy’un bütün kararlarını 'doğru' buldu ve 37 yaşındaki hakeme yüksek not verdi.


Talisca'nın sarı kartı doğru

Altuntaş’ın, Talisca’nın Fenerbahçe derbisi öncesi cezalı duruma düşmesine neden olan 53. dakikadaki sarı kart pozisyonu için, “Yayıncı kuruluştan pozisyonun kamuoyuna yansımayan görüntülerini de alıp inceledik. Talisca, Ali Turan’ın topuğunu bastı. Sarı kart gösterilmesi doğru” ifadesini kullandığı aktarıldı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI