Şok sözler.. Beşiktaş tarihinin en kötü günlerini yaşıyor

Beşiktaş’ın eski asbaşkanı Levent Erdoğan Radyospor’da Özgür Sancar’ın canlı yayın konuğu oldu ve önemli açıklamalar yaptı.

Beşiktaş’ın eski asbaşkanı Levent Erdoğan Radyospor’da Özgür Sancar’ın canlı yayın konuğu oldu ve önemli açıklamalar yaptı. 

İşte Levent Erdoğan’ın sözleri 

Fikret Orman'a sert sözler: 'Bu borçları halletmeden...'

Beşiktaş’ın eski asbaşkanı Levent Erdoğan, “Perşembenin gelişi, Çarşamba’dan belliydi. İyi futbol oynamıyoruz. Biz paraların hesabını herkesten önce sorduk. Şimdi taraftar soruyor. Fikret Orman’la birlikte göreve geldiğimiz de borcumuz 430 TL’ydi. Herkesin stadını devlet yaparken, Orman stadı kendi imkânlarımızla yapma telaşına düştü. Stad 180 milyon TL’ye yapılabilecekken, 400 milyonun üzerinde bir maliyete çıktı. Kulübün borcu 2.5- 3 milyon TL. Yıllık borç faizi 150 milyon TL civarında. En yüksek bedellerle faiz alınmış durumunda. Fikret Orman bu borçları halletmeden kulüpten ayrılamaz. Onun hedefi arkasında kendisinden hesap sormayacak bir yönetim bırakmaktır. Fakat taraftar buna müsade etmeyecektir.

'Beşiktaş’ı tarihinde olmayan bir ekonomik krizin içerisine sokmuştur'

Basketbolcular paralarını alamıyorlar. Antrenmanı boykot ettiler. Futbolculardan yerli olanlar paralarını alamadılar. Yabancılardan da bir kısmı alamadı. Pek çoğu da şikâyette bulundular. Kulüp çalışanları 3 aydır maaşlarını alamıyor. Başkan Beşiktaş’ı tarihinde olmayan bir ekonomik krizin içerisine sokmuştur.  Sportif ve ekonomik olarak son derece zor bir duruma getirmiştir. Bunun hesabını vermelidir. Paralar lüzumsuz olarak harcanmış, çarçur edilmiştir" ifadelerini kullandı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI