Son Dakika... Beşiktaş, Aboubakar'la Anlaştı

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Kamerun medyasından Le Bled Parle’den Koko Eddy, Beşiktaş'ın Vincent Aboubakar'la yeniden anlaştığını açıkladı. Koko, Beşiktaş’ın Aboubakar’ın talebini kabul ettiği kontratın 1 yıllıktan artı 2 sezon olarak revize edildiğini söyledi. Varılan anlaşmayla birlikte, Kamerunlu oyuncunun önümüzdeki 3 yıl daha Beşiktaş forması giyeceğini belirtti.

Koko Edy, yaptığı açıklamada, "Aboubakar şu anda kazandığı rakamın üzerine ciddi bir zam alacak.  Onun için paradan daha önemlisi, İstanbul’da yaşadığı mutlu hayat. Çünkü Porto’daki maaşından indirime gidip, Beşiktaş’a gitmezdi. Beşiktaş kulübü ona büyük savgı gösteriyor."

BEŞİKTAŞ'A DEV STOPER 

Bu arada Montero’yu gönderip yerine daha etkili bir stoper almak isteyen Beşiktaş’ın, Ukrayna’nın Vorskla takımında forma giyen Pape-Alioune Ndiaye’ye teklif yaptığı iddia edildi. Fransa Ligi takımlarından Lens ile beraber Braga’nın da teklifte bulunduğu 2.03’lük sol stoperin ilk tercihinin Beşiktaş olacağı belirtildi. 23 yaşındaki Ndiaye’nin sözleşmesinin sezon sonunda biteceği için Beşiktaş bonservis bedeli de ödemeyecek.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI