Sorun Vida!

Beşiktaş yönetimi'nde Vida pişmanlığı yaşanıyor.

Beşiktaş’ta bu sezon Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi’nde istenilen sonuçların alınmaması transferlerin geç yapılmasına bağlanırken bu planları bozan ismin ise Domagoj Vida olduğu ifade edildi. Siyah-beyazlı yönetim, Rusya’da düzenlenen Dünya Kupası’nda gösterdiği performansla İngiliz ekiplerinin gözdesi haline gelen Hırvat stoperi satarak yeni bir kaynak oluşturmayı hedefliyordu.

Domagoj Vida’ya gelen en yüksek teklif 12 milyon Euro imiş

Akşam gazetesinde yer alan habere göre yaz transfer döneminde Vida’ya en ciddi teklif Arsenal’dan geldi.Ada temsilcisi, Hırvat stoper için Siyah-Beyazlı ekibe 12 milyon euroluk bir teklif yaptı. O dönemde kaleci arayışı içinde olan Beşiktaş, Arsenal’in bu teklifine ‘12 milyon ile birlikte Ospina’yı isteriz’ yanıtını verdi. İngilizler bu yanıt sonrası masadan kalktı. Diğer taliplerin teklifleri Arsenal’in teklifinin yanına bile yaklaşmayınca yapılacak transferler konusunda gecikmeler yaşandı. Yaşanan bu aksilikler Teknik Direktör Şenol Güneş’in sezon başında elinin kolunun bağlanmasına neden oldu. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI